Vores Mission.

Support-Team er relevant fordi vi kan tilbyde automatiserede processor som kan lette virksomheders hverdag. Lempelser af lovkrav til at anvende revisor, giver muligheder for de små og mellemstore virksomheder at benytte virksomheder som Support-Team i højere grad end før.

Muligheden for at leje medarbejdere på konsulentbasis gør at lidt større virksomheder også har fået øjnene op for at Support-Team kan tilbyde hjælp og kompetencer på de tidspunkter og i bredt omfang til administrationshjælp.

De yngre virksomhedsejere lever i  digitaliseringens tidsalder og dets muligheder. Der kræver at vi re-tænker måden vi driver forretning på. Fremtidens og nutidens  iværksættere vil have tingene skal være nemt tilkommeligt. De ønsker en indgang til at styre alt hvad der vedrører administration. Herunder, bogholderi, markedsføring, hjemmesider, IT, salg og HR.

  • Spar tid og penge på din administration ved at outsource funktionen til eksperter indenfor området, så du kan koncentrere dig om din kerneforretning.
  • Brug dine data bedre end du gør i dag – både som beslutningsgrundlag i relation til strategien såvel som KPI’er (daglig styring af virksomhed, baseret på objektive data og prædefinerede målsætninger).
  • Få en bedre likviditet i din virksomhed vha. optimering af dine processer omkring debitorer og krediterer.