Vores kontorer.

Vores kontorer ligger over hele Danmark, og er bemandet med vores dygtige medarbejdere som besidder kompetencer der kan gøre lige præcis din hverdag nemmere og mere produktiv.

Vi tilbyder en lang række af forskellige ydelser, og vores ydelser kan både være af permanent karakter, såvel som af midlertidig karakter.

11

kontorer

500+

kunder

Har din virksomhed behov for at bruge en bogholder til dit bogholderi, så har du muligheden. Vi hjælper gerne efter dit behov og ønske. Vil du have lavet bogholderi månedsvis eller kvartalsvis ? Vi kan sidde ude i din virksomhed så du har den nære og daglige kontakt med din bogholder.

Du bestemmer, vi finder en løsning.

Vi varetager også opgaver både i korte eller længere perioder, hvor I måske har sygdom, barsel eller trænger til ekstra hjælp. Kontakt din nærmeste Support-Team afdeling for at høre mere.

Du betaler pr. faktureret time eller kan få et fastpristilbud. Du skal ikke tænke på sygdom, ferie, eller mangel på personale i travle perioder. Ergo, du skal ikke tænke på omkostninger som der normalt er ved almindeligt fastansatte medarbejdere.

Du kan skrue op og ned for køb af timer til din virksomhed, som du ønsker.

Har du ikke tid til alle chefopgaverne, eller trænger virksomheden til sparring med en kompetent medarbejder ? – så lej en sparringspartner hos support-team.

Har du brug for at finde billigere, hurtigere og mere hensigtsmæssige måder at tilrettelægge det administrative arbejde på? Her tilbyder vi sparring via interim management til virksomhedsejere, der har behov for at effektivisere arbejdsgangen i forbindelse med administrative opgaver.

Har du behov for at få et hurtigt overblik over din økonomi, så har vi muligheder for at knytte dine ønsker op på et system, som er hurtigt og giver dig et simpelt overblik.

Vi tilbyder hjælp til udvikling af regnemodeller eller oversigter i Excel, så du kan få din dagligdag til at fungere nemmere, eller alternativt undervisning af dine medarbejdere.

Oversigter, nøgletal mv. Hvis du ønsker det, kan din økonomichef udarbejde individuelle regnskabsrapporter, nøgletal og analyser som dækker netop din virksomheds behov.