Om os.

Support-Team blev stiftet i 2011 for at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at løse en række tidskrævende og administrative opgaver. Vi har etableret afdelinger i hele Danmark så vi kan servicere dig i dit nærområde.

Vi er en virksomhed med afdelinger i kraftig vækst. Vi vokser rundt om i hele Danmark og vores vækst giver en god dynamik både blandt medarbejdere og kunder og er med til at sikre, at vi hele tiden kan yde vores kunder den bedste service.

Vores medarbejdere er højt uddannede bogholdere af forskelligt køn og i forskellige aldersklasser. Så vi har både erfaringen og viden omkring de nyeste regnskabstiltag og systemudvikling.

Vi er uafhængig af din Revisor, så vi hjælper alle.

Vi har oplevet et stigende behov for regnskabsløsninger, der kan give mindre og mellemstore virksomheder mere tid til at passe deres forretning. Løsninger, der ligger uden for den egentlige revisionspligt.

Dels fordi det ikke længere er et lovkrav, at mange virksomheder bruger statsautoriserede eller registrerede revisorer, og primært fordi driften i dag kræver en masse tidskrævende opgaver, der tager fokus fra virksomhedens kerneområde, fordi de måske kræver en kompetence, man ikke besidder eller et beredskab, man ikke har.

Derfor har vi skabt Support-Team, alene med det formål at løse en mangfoldighed af specifikke opgaver. Kompetent, hurtigt og frem for alt billigt – så du får mere tid til at tjene flere penge.