Franchise

Er du selvstændig bogholder eller revisor, og er du interesseret i at blive en del af Support-Team, så har du muligheden.

Du får et innovativt og gennemprøvet koncept, der giver dig gode muligheder for at udvikle og udvide din forretning. Vi hjælper dig godt i gang og sørger for, at du kan få flere kunder til din forretning.


11

kontorer


500+

kunder

Troels Mølgaard Christiansen

Troels Mølgaard Christiansen

Adm. Direktør

Support-Teams franchisekonceptet har en række fordele for dig som franchisetager, og du får blandt andet:

  • Undervisning af dine medarbejdere og dig selv i Support-Teams systemer, herunder e-conomic og e-faktura.
  • Undervisning i brugen af Support-Teams lokale hjemmeside, så du selv kan informere dine fremtidige kunder omkring lokale tiltag, og dermed øge din kundemasse.
  • Adgang til værktøjer udviklet af Support-Team Danmark, herunder salgsmaterialer.
  • Et veldokumenteret manualsæt med gennemprøvede beskrivelser, herunder en designmanual, en driftsmanual og en personalemanual.
  • En opstartsdag med en Support-Team-medarbejder, som er sparringpartner omkring igangsættelse af dit ny-opstartede Support-Team-kontor.
  • Og så naturligvis al den støtte, du har brug for i hverdagen for at skabe dig en solid forretning.

Vil du høre mere, så kontakt mig endelig.

For 2 år siden blev det tidligere Service Team i Roskilde medlem af Support-Team. Formålet var at udvikle forretningsområdet “Erhvervsservice” til at udgøre en større del af omsætningen og indtjeningen.

“Til at begynde med tog nogle af vores opgaver lidt længere tid, men nu hvor vi har fået værktøjerne og rutinerne ind under huden, er jeg ikke i tvivl om, at det var den rigtige beslutning – Skiftet til Support-Team gav det ønskede resultat.”


Charlotte Dyregaard
Charlotte DyregaardDaglig leder