SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Andre samarbejdspartnere

Valeo

Såfremt en support-team kunde ønsker en hjemmeside, som er ekstrem nem at vedligeholde, tilbyder Valeo et CMS kaldet Umbraco. Det er dansk udviklet og blandt de største systemer i verden. Det udmærker sig ved ekstrem brugervenlighed og fuldstændig frihed i forhold til design og funktionalitet. Du kan opdatere din side på få minutter.

Har du lyst til at vide mere se vedlagte link. Valeo tilbud eller kontakt Valeo v/ Partner Jonas Henriksen Mobil: 30 64 37 90 eller se Valeo`s hjemmeside www.valeo.dk

Læs om lovkrav for hjemmesider

 

 

Bluegarden Partner Logo Bla Stor CMYK

Dit komplette lønsystem

DataLøn er markedets mest komplette lønsystem. Det er også Danmarks mest brugte lønsystem, og det er ikke uden grund. Systemet er let at komme i gang med og enkelt at arbejde i. DataLøn løser flere opgaver for dig end konkurrerende lønsystemer. Du sparer derfor tid og undgår unødigt besvær og fejl.

Du betaler én samlet pris på 20 kr. for hver lønseddel, du laver i DataLøn. Prisen dækker ubegrænset brug af funktionaliteter i DataLøn, herunder selve lønkørslen, beregninger, overførsler og indberetning til SKAT og andre myndigheder. Prisen dækker også overførsler til dine kunders e-arkiv og deres medarbejderes e-Boks.

Kontakt din support-team afdeling for at få lavet et tilbud på lønadministration og få del i de rabatter som Support-team via Bluegarden kan tilbyde dig og din virksomhed.

Se her, hvilke muligheder DataLøn tilbyder dig. klik. her  for mere indformation

 

 

  Valeur Logo

Kontakt os og få inspiration til, hvordan vi kan hjælpe jer med at få nye kunder.

Læs mere på www.valeur.dk eller klik her .

 

 

Personaleafdelingen.dk

 

DIN HR PARTNER.

PERSONALEAFDELINGEN står til rådighed, både hvis du som leder skal vende en konkret sag, eller hvis du skal have udført en større udviklingsopgave.

Vi gennemfører blandt andet tilfredshedsmålinger, udarbejder forbedringsforslag og fornyer dine personalepolitikker. Vi laver også rekrutteringsforløb – fra indrykning af jobannonce til udvælgelse af den bedst kvalificerede kandidat. Læs mere om HR-opgaver

Rådgivning

PERSONALEAFDELINGEN fungerer som rådgiver i personalespørgsmål for ca.1.200 mindre og mellemstore virksomheder, for eksempel omkring opsigelse og ansættelse af medarbejdere, ændring af ansættelsesforhold, og inden for områder som ferie, barsel og sygdom.

Når du har et spørgsmål, skal du bare ringe eller sende en mail, så får du svar indenfor en arbejdsdag.

Vores e-Butik

PERSONALEAFDELINGENs e-butik sælger fx skabeloner til ansættelseskontrakter, opsigelser og personalehåndbøger for blot at nævne nogle få ting. Du kan også købe rådgivning og konsulentydelser.  

Alle vores skabeloner er udarbejdet af vores personale-konsulenter i samarbejde med vores juridiske medarbejdere. Der følger altid grundige vejledninger med til hver enkelt skabelon.

Se mere på vores hjemmeside :  www.personaleafdelingen.dk

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn