SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Priser og tilbud

Pris
Du kan nemt få beregnet, om det betaler sig. Vi udfører både opgaver på direkte timebasis til en fordelagtig timepris, og hvis du ønsker et mere præcist overblik, udarbejder vi gerne en fastprisaftale til dig.
Du holder simpelthen de timer, vores erhvervsserviceaftale frigør op mod det, du skal betale. Forudsat at du kan sælge den frigjorte tid – ja, så er det er rigtig god idé.
Du får tid, og din administration og økonomi er i trygge hænder.

Du bestemmer
Du bestemmer, hvor meget og hvordan din erhvervsserviceaftale med Support-Team skal sættes sammen. Du bestemmer, om vi skal arbejde med bogholderiet hos dig på dit økonomisystem eller hos en af vores afdelinger i Danmark

Få en fastprisaftale
Til dig der øsnker at vide hvad det koster. Du har mulighed for at få en fastprisaftale så du i fremtiden ved hvad din opgave koster hos Support-Team.

Forløbet er :

De første 3 måneder faktureres efter timepris. Herefter tilbydes du en fastprisaftale som kan deles med månedsbetaling eller kvartalsbetaling. 

Du har også mulighed for at vi kan lave en betalingsservice aftale ud fra din fastprisaftale, så skal du ikke tænke på regningen.

 

 

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn