SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Erhvervssupport

Support-Team blev stiftet den 01-05-2011 for at hjælpe ikke mindst små og mellemstore virksomheder med at løse en række tidskrævende og administrative opgaver. Vores mål er at etablere afdelinger i hele Danmark så vi kan servicere dig i dit nærområde. Find din afdeling her

Vi er uafhængige af dit revisorvalg, så vi hjælper alle.

Hvorfor Support-Team ?

Erhvervssupport
Vi har oplevet et stigende behov for regnskabsløsninger, der kan give mindre og mellemstore virksomheder mere tid til at passe deres forretning. Løsninger, der ligger uden for den egentlige revisionspligt. Dels fordi det ikke længere er et lovkrav, at mange virksomheder bruger statsautoriserede eller registrerede revisorer, og primært fordi driften i dag kræver en masse tidskrævende opgaver, der tager fokus fra virksomhedens kerneområde, fordi de måske kræver en kompetence, man ikke besidder eller et beredskab, man ikke har.

Derfor har vi skabt Support-Team, alene med det formål at løse en mangfoldighed af specifikke opgaver. Kompetent, hurtigt og frem for alt billigt – så du får mere tid til at tjene flere penge.

Vi har sammensat en pakke til dig som kan give dig et sikkert økonomisystem, hjælp til indscanning af dine bilag og brancheløsninger der sikre at din virksomhed er tunet ind på fremtidens bogholderi

Vi er en virksomhed med afdelinger i kraftig vækst. Vi vokser rundt om i hele Danmark og vores vækst giver en god dynamik både blandt medarbejdere og kunder og er med til at sikre, at vi hele tiden kan yde vores kunder den bedste service.

Vores medarbejdere er højt uddannede bogholdere af forskelligt køn og i forskellige aldersklasser. Så vi har både erfaringen og viden omkring de nyeste regnskabstiltag og systemudvikling.

Så kære kunde, giv os et ring eller send en mail via mødekontakt. 

 

Support-Team`s forretningsgrundlag.

Vision

Vi ønsker, at blive små og mellemstores virksomheders foretrukne administrative portal.

Mission

Support-Team Danmark vil sælge et bogførings- og administrationskoncept, der vil sikre kunderne kun skal henvende sig et sted for at få deres ønske opfyldt.

Konceptet skal være indtægtsgivende, teknologisk fremtidssikret og frem for alt billigt med fokus på, at kunden kun går et sted hen for at få kvalitet og mere tid til at tjene flere penge.

Vores Idegrundlag

Fremtiden og udviklingen i samfundet samt indenfor administrative tilbud, herunder bogholderi, indikerer at kunderne fremover kun ønsker at have en indgang til at styre deres administrative opgaver og omkostninger. En Løsning der kan give mindre og mellemstore virksomheder mere tid til at passe deres forretning og sørge for at de kan holde fokus på at udvikle deres kerneforretning.

Så kære kunde, giv os et ring eller send en mail via mødekontakt. 

 

Franchice vores koncept

Er du lokal bogholder eller revisor som søger udvikling i sin butik !  og kunne du tænke dig at læse mere om vores franchice koncept så klik her

 

 

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn