SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Support-Team Hillerød

Kontoret åbner 01-03-2015

 

Support-Team Danmark byder velkommen til Support-Team i Hillerød under daglig ledelse af Lene Søe. 

Kontoret åbner op den 01. Marts 2015. (følg med på vores hjemmeside eller facebook/Linkedin profil.

"Det er en stor glæde at Support-Team kommer til Hillerød. Kontoret på Vølundsvej 6B er omgrænset af små og mellemstore virksomheder, primært inden for brancherne "Bygge & Anlæg" og "Forretning service" og "Service". Udover et stærkt, traditionelt erhvervsliv er Hillerød begavet med et helt unik handelsmiljø funderet i et autentisk gågademiljø, store regionale butikscentre samt en lang række større Boks shops i udkanten af byen. Hillerød er Nordsjællands handelscentrum.

Vores mission er at hjælpe små og mellemstore virksomheder med at få optimeret deres bogholderi og administration. Vi har i Support-Team Hillerød fået en afdeling, som med deres beliggenhed og muligheder, kan være med til at få bragt Support-Team på landskortet, i et spændende erhvervsmiljø. Vores udvikling i Support-Team Danmark omkring intelligente løsninger inden for bogholderi skal være med til at sikre os en stærk position i det Nordsjællandske markedet", siger administrerende direktør i Support-Team Danmark Brian Lyngholm.

I Support-Team hjælper vi med alle former for administrative løsninger. Lad os overtage din bogføring: billigt, hurtigt og effektivt. Vi arbejder med de nyeste teknologier. Vi sætter dit bogholderi op, så du får et hurtigt overblik.

Support-Team kan tilbyde:

  • Vi udarbejder dit finansbogholderi, så grundlaget er klar til din revisor
  • Vi udarbejder dit regnskab med en totaloversigt over indtægter, udgifter, aktiver og passiver 
  • Vi hjælper nystartede virksomheder med opstart af bogføringsproceduren, opsætning af kontoplan, moms mm.
  • Vi udarbejder løbende dit regnskab fra bogføring af bilag til afstemning og indberetning af moms. 
  • Ønsker du hjælp til Debitor/Kreditorstyring klik her
  • Vi træder til i travle perioder, sygdomsperioder, ferier o. lign. hvor du mangler tid. Lej en bogholder til de timer du ønsker dette.
  • Vi laver løn i både Danløn og Bluegarden klik  her  
  • Vi udlejer regnskabschefer, som kan hjælpe med sparring til udvikling af din virksomhed.

Vi er konverteringspartnere i e-conomic. Tjek vores hjemmeside www.support-team.dk

Tid, hvornår og hvor ofte? Vores erhvervsservicemedarbejdere kan sørge for dit regnskab ugentligt, månedligt eller kvartalsvis - afhængig af hvad du og din erhvervsservice-medarbejder aftaler.

Effektivitet og overblik En erhvervsserviceaftale betyder, at Support-Team kan overtage hele eller dele af din virksomheds administration og økonomistyring. Afhængig af virksomhedens art og størrelse udvikler vi en detaljeret plan for alle de ydelser, du har behov for og opstiller et totalbudget, så du ved præcis, hvad det koster.

Pris Du kan nemt få beregnet, om det betaler sig. Vi udfører både opgaver på direkte timebasis til en timepris fra DKK 415,- ekskl. moms, og hvis du ønsker et mere præcist overblik, udarbejder vi gerne en fastprisaftale til dig.

For at få mere af vide omkring hvad Support-Team Hillerød kan tilbyde dig og din virksomhed med, så kontakt Lene Søe på tlf. +45 40 30 48 24 -

Support-Team Hillerød, Vølundsvej 6 B, 3400 Hillerød.

Facebook  Linkedinn

Find os her

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn