SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

support-team Haderslev ApS 

I support-team Haderslev er vi et team af professionelle økonomifolk, som har bred erfaring i løsning af alle former for administrative opgaver.

Du får leveret tallene, så du hurtigt får overblik over et økonomisk overblik vedrørende din virksomhed. Økonomisk overblik er væsentligt en virksomheds overlevelse.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, og finder altid en løsning sammen med dig.

Vi får orden på papirerne, mens du kan udføre, det du er bedst til. Vi hjælper dig med at få en lettere hverdag.

Pris

Du kan nemt få beregnet, om det betaler sig. Vi udfører både opgaver på direkte timebasis til en timepris fra DKK 415,- ekskl. moms, og hvis du ønsker et mere præcist overblik, udarbejder vi gerne en fastprisaftale til dig.

Vi hjælper med

En erhvervsserviceaftale med support-team Haderslev betyder, at vi overtager hele eller dele af din virksomheds administration og økonomistyring.  Vores ydelser til en virksomhed aftales altid individuelt med hver enkelt kunde og kan udformes konkret ud fra virksomhedens art, størrelse og behov. Du får således en fleksibel løsning og betaler kun for det der er behov for. Nedenfor har vi kort beskrevet et udpluk af de opgaver vi kan hjælpe dig med.

Bogføring

Vi foretager den løbende bogføring i din virksomhed og klargør ved årets afslutning bogholderiet til udarbejdelsen af årsregnskabet. Når opgaven løses af vore erfarne medarbejdere kan det ofte være medvirkende til at reducere omkostningerne til udarbejdelsen af årsregnskabet.

Vores medarbejdere har erfaring med flere forskellige bogføringssystemer, og kan derfor foretages på dit eget økonomisystem, et online bogføringssystem eller vores økonomisystem.  

Fakturering

Hurtig fakturering af leverede varer eller ydelser er vigtig for din likviditet. Er det ofte en udfordring for dig at afse tid til at få udarbejdet faktura til dine kunder, så lad os hjælpe dig med denne opgave. På baggrund af oplysninger fra dig, udarbejder vi fakturaen på dit fakturapapir og sørger for at fakturaen bliver bogført og sendt til kunden.

Debitorstyring

God debitorstyring forbedrer likviditeten og medvirker til at minimere risikoen for tab. Kniber det med at få tid til at rykke debitorerne, så overlad debitorstyringen til os, så sørger vi for at rykke debitorerne når fakturaen er forfalden til betaling.

Lønadministration

Med udgangspunkt i ansættelsesaftalerne med dine medarbejdere laver vi lønkørslen for timelønnede medarbejdere eller ansatte funktionærer og sikrer at medarbejderne får deres løn til tiden samt at A-skat og AM-bidrag afregnes til SKAT indenfor de gældende frister.

Moms

Vores medarbejdere uddannes løbende i gældende regler indenfor moms og kan således varetage opgaven med at opgøre momstilsvaret og foretage indberetningen til SKAT.

 

support-team Haderslev ApS

Hansborggade 30

6100 Haderslev

CVR. nr. 37 11 73 23

Kontakt direktør Flemming Tost på +45 70 23 03 21

Send en e-mail her

Facebook  Linkedinn

Find os her

Vi glæder os til at modtage dig i vores omgivelser i Haderslev

 Haderslev

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn