SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Support-team Frederikssund

Stiftet 1.april 2014

                       

Support-Team Frederikssunds engagerede medarbejdere glæder sig til også at varetage regnskabsmæssige opgaver i din virksomhed. 

Hvad enten din virksomhed ønsker at etablere et langvarigt samarbejde i forbindelse med at outsource hele bogholderiet eller en del heraf eller ønsket er assistance i en kortere periode ved f.eks. ferie, sygdom, barsel, fratrædelse eller spidsbelastning, står vi klar til at hjælpe. 

Enkeltstående opgaver som f.eks. assistance i forbindelse med implementering af nyt økonomisystem eller optimering af arbejdsgange løser vi også gerne. 

Har virksomheden allerede en dygtig bogholder ansat, er det også muligt at leje en regnskabschef som eksempelvis kan foretage månedlige rapporteringer.  

Vores veluddannede og erfarne regnskabskonsulenter har mange års erfaring med arbejdsopgaver på alle niveauer i et bogholderi og fra en lang række brancher. Og vi står alle klar til at yde regnskabsassistance i det omfang din virksomhed har brug for det – uanset om ønsket er at arbejdet udføres på virksomhedens adresse eller på vores kontor. 

Vi benytter os at den nyeste teknologi, som sikrer at arbejdet altid udføres mest effektivt. 

Support-Team Frederikssund sætter en ære i at udføre arbejde på et højt fagligt niveau, hvilket vi sikrer gennem løbende efteruddannelse. 

Vi har ingen lagervarer. Hos os bliver hver enkelt aftale skræddersyet, så din virksomhed netop får assistance med de arbejdsopgaver, som I efterspørger.  

Du betaler kun for den tid, der er behov for – og tiden kan justeres op og ned efter din virksomheds behov. 

Ved at outsource hele eller dele af bogholderiet i din virksomhed får du selv frigjort tid, så du kan fokusere på virksomhedens kernekompetencer og udvikle din forretning. 

Kontakt daglig leder Vibeke Simmelkjær Lolck for en uforpligtende snak om mulighederne for hvordan vi kan hjælpe med at løse de regnskabsmæssige opgaver i din virksomhed. 

Support-team Frederikssund ApS

Havnegade 4, 3600 Frederikssund

Tlf. 70 23 03 25

Send en e-mail her

Facebook  Linkedinn

find os her

Vibeke Simmelkjær Lolck,  direkte - tlf.  25 73 70 89

CVR. nr.   35 81 26 95

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn