SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Support-team Århus

Support-team Århus åbner 01-10-2015

Support-team Århus tilbyder et gennemprøvet koncept inden for erhvervsservice som bl.a. indeholder optimering af bogholderifunktion, lønadministration og andre administrative og rådgivningsmæssige ydelser, som for små og mellemstore virksomheder kan være ressource- og tidskrævende.

Konceptet går i alt sin enkelthed ud på at kunne tilbyde små og mellemstore virksomheder et alternativ til den traditionelle måde at foretage bogføringen, lønadministrationen eller andre ad-hoc opgaver på. Det kan frigive ressourcer i virksomheden, så tiden kan bruges mere effektivt til at optimere kerneprocesserne samtidig med at indtjeningen forbedres via reduceret timeforbruget.

Det vi også kan tilbyde, er tryghed og stor erfaring og ekspertise inden for bogholderi. Vores medarbejdere har rigtig mange års erfaring med bogholderi, ligesom de også har mange års erfaring med revision og regnskab. Vores medarbejder kan også løse andre ad-hoc opgaver end standard bogholderiydelser og lønadministration, såfremt der måtte være efterspørgsel hertil. Vi har kapaciteten til at løfte større opgaver, enten i form af mange enheder eller større kunder. Vi hjælper gerne med:

  • Fakturering
  • Bogføring af bilag
  • Afstemning af diverse konti
  • Debitor/kreditor styring
  • Momsregnskab
  • Udarbejdelse af løn
  • Lej en regnskabschef
  • Lej en bogholder

Der skal være overblik og indsigt i virksomhedens regnskab og i de administrative rutiner. Det sørger vi for. Med vores Toolpack løsning får du dine regnskabsdata med tal og grafer, som netop I ønsker det. Det er vigtigt, at rapporteringen er skræddersyet til netop Jeres behov.

Så er I interesserede i at optimere en del af de administrative opgaver i virksomheden, har I ikke tiden til det og heller ikke overblikket, er Support-Teams erhvervsservice måske løsningen. Kontakt os, for et uforpligtende tilbud.

 

E-conomic

Support-team Århus er i øvrigt konverteringspartnere til E-conomic og kan hjælpe Jer hurtigt i gang. Så Hvis I ønsker at købe E-conomic, Hvis du ønsker at købe e-conomic så kontakt os på nedenstående adresse

 

Support-team Århus ApS

Tomsagervej 2 | DK-8230 Åbyhøj

Tlf. 89 36 12 12

Send en e-mail her

Facebook  Linkedinn

find os her

CVR. nr.  3707 9537

 

 

 

 

 

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn