SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn

Sammen udvikler vi din virksomhed

Har du ikke tid til alle chefopgaverne, eller trænger virksomheden til sparring med en kompetent medarbejder ? – så lej en sparringspartner hos support-team.

Har du brug for at finde billigere, hurtigere og mere hensigtsmæssige måder at tilrettelægge det administrative arbejde på? Her tilbyder vi sparring via interim management til virksomhedsejere, der har behov for at effektivisere arbejdsgangen i forbindelse med administrative opgaver.

Har du behov for at få et hurtigt overblik over din økonomi, så har vi muligheder for at knytte dine ønsker op på et system. som er hurtigt og giver dig et simpelt overblik.

Vi tilbyder hjælp til udvikling af regnemodeller eller oversigter i Excel, så du kan få din dagligdag til at fungere nemmere, eller alternativt undervisning af dine medarbejdere.

Oversigter, nøgletal mv. Hvis du ønsker det, kan din økonomichef udarbejde individuelle regnskabsrapporter, nøgletal og analyser som dækker netop din virksomheds behov.

Pris Du kan nemt få beregnet, om det betaler sig. Vi udfører både opgaver på direkte timebasis til en timepris fra DKK 735,- ekskl. moms, og hvis du ønsker et mere præcist overblik, udarbejder vi gerne en fastprisaftale til dig.

 Billedresultat for grafer i grønne farver

 

En bogholder hjælper dig med alt

Har din virksomhed behov for at bruge en bogholder til dit bogholder, så har du muligheden. Vi hjælper gerne efter dit behov og ønske. Vil du have lavet bogholderi månedsvis eller kvartalsvis ? Vi kan sidde ude i din virksomhed så du har den nære og daglige kontakt med din bogholder.

Du bestemmer, vi finder en løsning.

Vi varetager også opgaver både i korte eller længere perioder, hvor I måske har sygdom, barsel eller trænger til ekstra hjælp. Kontakt din Support-Team afdeling for at høre mere.

Du betaler pr. faktureret time eller kan få et fastpristilbud. Du skal ikke tænke på sygdom, ferie, eller mangel på personale i travle perioder. Ergo, du skal ikke tænke på omkostninger som der normalt er ved almindeligt fastansatte medarbejdere.  

Du kan skrue op og ned for købet af timer til din virksomhed, som netop du ønsker dette.

Support-Team har erfaring med at hjælpe virksomheder i tidsnød, så du får mere tid i dagligdagen til, at bruge på at sælge dine produkter eller udvikle strategiske mål, som giver dig succes som virksomhedsejer.

Kontakt support-team og hør nærmere om dine muligheder.

Hvorfor outsource dit bogholderi : hør hvad Thomas fra Unelco (El-installatør) har opnået

 ”Årsagen til mit valg af Support-Team var, at jeg ved at indgå en samarbejdsaftale med Support-Team havde mulighed for at skære omkostninger væk fra min virksomhed til en fuldtidsansat.    

Endvidere betød det at jeg fik øjnene op for, at vi gennem denne aftale kunne få vores bogholderi gjort mere effektivt og derved få synliggjort, at der var en del administrative opgaver som enten kunne nås af andre medarbejdere eller helt skæres væk. Processen har betydet, at vi har fået løftet hele medarbejderstabens effektivitet.

 

Så ....

Har du behov for at få hurtig hjælp til dit bogholderi, så har vi mulighed for at hjælpe dig.

Pris Du kan nemt få beregnet, om det betaler sig. Vi udfører både opgaver på direkte timebasis til en konkurrencedygtig timepris og hvis du ønsker et mere præcist overblik, udarbejder vi gerne en fastprisaftale til dig.

 

 

 

 

 

 

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn