SUPPORT TEAM ERHVERVSSUPPORT til små og mellemstore virksomheder

 
 
 
 
Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn


 Kom på kursus i Excel 2013 hos Support-Team 

 

Nu har din virksomhed mulighed for at komme på mini kursus i Excel 2013 hos Support-Team Danmark.

Support-Team tilbyder dig et 1 dags kursus i Excel 2013, som giver dine medarbejder et godt overblik over de nye funktioner kombineret med standardløsninger og grundlæggende regler, som gør det lettere for dig i hverdagen, at håndtere dine Excel filer i den nye Excel 2013.

Udover de grundlæggende elementer fra skiftet til den nye version som vil der være fokus på grafer, præsentationslayout, tricks til formelanvendelse via FX formler, herunder hvis formler, sammenkædnings-muligheder, lopslag/vopslag. Herudover vil der være fokus på analyse af data via filter. subtotaler og pivottabeller.

Du vil selv være en aktiv medspiller i løbet af dagen idet du får mulighed for, at prøve praktikken af med opgaver i et gruppeforløb.

Er du allerede nysgerrig og har behov for at høre mere, så kontakt Support-Team Danmark v/Brian Lyngholm blyn@support-team.dk eller ring +45 23 35 99 14 omkring de fordele det kan give din virksomhed,

Kommentarer fra en af deltagerne.

Dansk Revision Roskilde A/S havde, i forbindelse med opdateringen af Office programmerne til Office 13, et udtalt behov for at gennemføre et kursus.

Alle medarbejdere har naturligvis fået tilbud om at tilmelde sig myacademy.dk, Dansk Revisions e-learningsportal. Men medarbejderne syntes ikke dette værktøj var tilstrækkeligt. Endvidere har mange af vores medarbejdere ved flere lejligheder givet udtryk for, at De ikke anvendte alle de funktionaliteter som findes i Excel.

Dette var årsagen til vi tog kontakt til Support-Team v/ Brian Lyngholm for at få afholdt et kursus i Excel. Alle medarbejdere deltog. Der blev afsat en hel dag.

Det er vores opfattelse af samtlige medarbejdere fik et højt udbytte af dette kursus,som vi kan anbefale andre at gennemføre.

Venlig hilsen

Dansk Revision Roskilde

Ewe Britt Bünsov

Support-Team Danmark ApS  :  Lyskær 3A  :   DK - 2730 Herlev   :   For henvendelse se lokale kontorer   :   Sitemap

Support-Team på Facebook
Support-Team på LinkedIn